Дороги перетворились на ковзанки

1866 0

Ми у соцмережах:

Дороги перетворились на ковзанки

Увечері і на трасі Рівне-Костопіль і у місті Рівному сталось кілька автопригод.

Перетворились увечері на ковзанки дороги у Рівному і за містом.

-На Степана Бандери ДТП - 4 авто з механічними ушкодженнями, спуск з мосту! А машини просто не гальмують, не прилаштовані автівки їздити по катку, яким на цю пору доби перетворились дороги нашого міста! Прошу обережності і взаємоповаги водіїв! - так розповіла у Фейсбуці про ситуацію на дорога у Рівному відома юристка Ліана Диновська і додала. - За годину все перетворилось на лід, в мокрий сніг покрив всю машину коркою льоду. Машини у всіх добре підготовлені, вже не початок зими, в кінець! А наякий платити зарплату людям, які прогнозують погодні умови, якщо реагування починається після ряду ДТП?!

А з траси неподалік міста Костополя у кювет злетіли два мікроавтобуси, але обійшлось без потерпілих. Маршрутні таксі, які їхали у північні райони області , суттєво зменшили швидкість руху. А дехто з них прилаштувався позаду вантажівки дорожників, яка біля сьомої години вечора стала посипати дорогу Рівне-Костопіль, не ризикуючи йти на обгін.

Точну кількість автопригод на дорогах Рівненської області за добу поліція повідомить завтра вранці. Про слизьку дорогу біля Рівного попереджає водіїв навіть Київ.Оперативний. Стверджують, що біля Рівного вантажівка злетіла в кювет. Найвірогідніше, що причиною ДТП стали кепські дорожні умови.
- Якщо хтось раптом збирається їхати по трасі у Львові - будьте акуратними. Біля Рівного дуже слизька дорога, - йдеться у повідомленні.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також