Дороги Рівненщини тепер освітлюють економніше і яскравіше

1475 0

Ми у соцмережах:

Дороги Рівненщини тепер освітлюють економніше і яскравіше

Одним з найважливіших факторів, що забезпечують надійність роботи водія — це якість засобів інформації, серед показників якої є освітлення доріг і дорожніх споруд.

Статистика свідчить, що кількість нещасних випадків на дорогах приблизно однакова як удень так і вночі, при цьому інтенсивність нічного руху становить лише 20 — 25% добової.

Для покращення видимості у темну пору доби використовуємо світлодіодне LED освітлення, основною перевагою якого є низьке споживання електроенергії та в десятки разів більший термін служби в порівнянні з лампами розжарювання.

Крім цього, такі світильники не потребують додаткового захисту від погодних умов. А встановлення відповідних датчиків дозволяє оперативно реагувати на неполадки в системі освітлення, адже всі несправності відображатимуться в системі моніторингу у диспетчера служби автодоріг та не потребуватиме здійснення профілактичних об‘їздів-обстежень.

До кінця цього року систему штучного освітлення автодороги «Київ-Чоп» в межах Рівненської області буде повністю переведено на енергоефективні LED-ліхтарі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також