Дорогу на Рівненщині ремонтують на семи напрямках

855 0

Ми у соцмережах:

Дорогу на Рівненщині ремонтують на семи напрямках

Загальна протяжність цих доріг - 58 кілометрів

 На дорозі державного значення Н-25 Городище-Рівне-Старокостянтинів тривають роботи на семи ділянках загальною протяжністю 58 кілометрів.

Як повідомили в Службі автомобільних доріг у Рівненській області, наразі основні роботи тривають між Костополем та Сарнами, аби вже до кінця будівельного сезону 2021 року забезпечити комфортний проїзд від Рівного до Сарн, - повідомляє РОДА.

Тривають роботи поблизу кордону з Білоруссю, а також на межі Рівненської та Хмельницької областей.

На двох ділянках Н-25 загальною протяжністю 8 кілометрів тривають роботи з влаштування верхнього шару покриття з щебенево-мастикового асфальтобетону. Працюють у дві зміни, з 6 ранку до опівночі.

Ще на двох ділянках загальною протяжністю 10 км (12-22 км) розпочато підготовчі та геодезичні роботи. На сьогодні 4 ділянки автошляху загальною протяжністю 33 км вже введено в експлуатацію. Також на 5-ти ділянках основного проїзду загальною протяжністю 46 км завершені роботи з облаштування верхніх шарів асфальтобетону. Фінішувало будівництво мосту на ділянці 112-117 км.

У найближчі 2 роки автодорога Н-22 Городище-Рівне-Старокостянтинів як одна з ключових транспортних магістралей регіону буде відремонтована повністю, запевнили у Службі автомобільних доріг у Рівненській області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також