Дорожники пояснили, чому залишили на вулиці Степана Бандери «смугу перешкод» (ВІДЕО)

2549 1

Ми у соцмережах:

Дорожники пояснили, чому залишили на вулиці Степана Бандери «смугу перешкод» (ВІДЕО)

На вихідних працівники Рівненського ШЕУ зняли верхній шар асфальту на ділянці вулиці Степана Бандери – від вулиці Тихої до вулиці 24 Серпня.

На цій ділянці дорожники замінюватимуть верхній шар асфальту та підійматимуть до належного рівня каналізаційні колодязі. Роботи обійдуться місту у майже 1,5 млн грн.

Ремонт ділянки мають завершити до кінця тижня. До середи триватимуть підготовчі роботи, а у четвер-п'ятницю кластимуть асфальт. На ці два дні рух вулицею обмежать.

Попри те, що дорогу ремонтуватимуть, автомобілісти у соцмережах пишуть невдоволення. Стосується обурення того, що зрізали верхній шар асфальту нерівномірно.

Дорожники залишили навколо каналізаційних люків прямокутники зі старого асфальту, тож автомобілям доводиться між ними маневрувати.

За словами директора Рівненського ШЕУ Віктора Климука, по-іншому зрізати асфальт не вдалося б. Фриза, за словами п.Климука, не може різати асфальт над чавунними каналізаційними люками, оскільки захоплюватиме метал та виходитиме з ладу.

Асфальт біля каналізаційних колодязів дорожники зніматимуть вручну, коли підійматимуть самі колодязі.

Замінюватимуть верхній шар асфальту дорожники ШЕУ цього тижня також на вулиці Соборній (від вулиці Князя Острозького до вулиці Корольова). Окрім того,  на вулиці Дубенській почав ремонт «Рівнеавтошляхбуд».  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також