Дорожники та рятувальники вже готуються до зими

892 0

Ми у соцмережах:

Дорожники та рятувальники вже готуються до зими

Сьогодні Рівненщина долучилась до роботи штабу Державного агентства автомобільних доріг України з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на автомобільних дорогах загального користування державного значення.

Під час селекторної наради обговорили питання готовності всіх причетних служб до реагування на надзвичайні ситуації та несприятливі погодні умови в зимовий період, а також визначили алгоритми взаємодії між відповідними службами.

Служба автомобільних доріг області, місцеві управління ДСНС, патрульні, Укртрансбезпека, облавтодор та місцева влада вже приступили до планування роботи на найбільш проблемних ділянках доріг області, аби не допустити транспортного колапсу і забезпечити безперешкодний рух дорогами області.

Служба автомобільних доріг повідомила, що ДП «Рівненський облавтодор» вже почав акумулювати сіль та інертні матеріали для обробки доріг області в зимовий період.

Профільне управління облдержадміністрації, яке вже другий рік є балансоутримувачем місцевих доріг, запланувало ревізію сил і засобів підрядних організацій, які виграли тендери на експлуатаційне утримання місцевих доріг області.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також