Дорожники з Черкащини попросили найменше за будівництво дороги з Рівного в бік Луцька

1128 0

Ми у соцмережах:

Дорожники з Черкащини попросили найменше за будівництво дороги з Рівного в бік Луцька

Добудовувати відрізок траси на Луцьк з Рівного за майже 450 мільйонів гривень готова будівельна компанія з Черкаської області. Аукціон відбувся 3 серпня на порталі публічних закупівель "ProZorro". Усього претендентів було четверо, до аукціону допустили лише двох.

Будівельна компанія "Енергетично-дорожнє будівництво" з міста Канів готова завершити будівництво дороги від Рівного до Карпилівського кільця за 449 878 698 гривень. Іншим претендентом була фірма "AzVirt MMC" з Азербайджану. Вона свої послуги оцінила на 15 мільйонів дорожче. Ще двох можливих виконавців робіт ОАО "ДСТ № 4 г.Брест" (Білорусь) та ТзОВ "ОНУР КОНСТРУКЦІОН ІНТЕРНЕШНЛ" (Туреччина) до аукціону не допустили, повідомляє Суспільне.

Дорожники з Черкащини попросили найменше за будівництво дороги з Рівного в бік Луцька.


Нагадаємо, йдеться про добудову понад 6,2 км чотирисмугової траси. Два роки тому за 300 мільйонів гривень з держбюджету її мала відремонтувати згадана білоруська фірма "ДСТ № 4 г.Брест", але зробила лише частину. Білоруси використали 65 мільйонів і вклали два кілометри нового асфальту на одній частині дороги. Після того договір розірвали.

Проєкт відправили на коригування, аби адаптувати до будівництва "Північного обходу Рівного" – так пояснив на початку липня припинення робіт перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін. Тож, Службі автомобільних доріг в Рівненській області вдруге довелося оголосити тендер з пошуку виконавця.

Попри перемогу в аукціоні, говорити про канівську фірму, як про майбутнього виконавця робіт, наразі зарано. Ще повинна відбутися "Кваліфікація переможця". Замовник, тобто Служба автодоріг, має право до 20 днів вивчати документи переможця аукціону.

Підсумки торгів у Службі автомобільних доріг Рівненщини коментувати не стали, пообіцяли це зробити 4 серпня на брифінгу.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також