Дощ не налякав: тисячі рівнян відвідали третій «Осінній ярмарок»

1295 0

Ми у соцмережах:

Дощ не налякав: тисячі рівнян відвідали третій «Осінній ярмарок»

Третій «Осінній ярмарок» за ініціативи кандидата на посаду міського голови Рівного Юрія Вознюка провели у Рівному. Цього разу місто ярмаркувало на вулиці Набережній. Навіть дощ та справжня осіння погода не стали на заваді.

«Рівняни «ввійшли в смак». Їм сподобалося ярмаркувати. Тому після першого проведеного ярмарку в парку Хіміків найпопулярнішим запитанням було: «Чи організуємо ярмарок ще?». Вирішили організувати другий вже на вулиці Князя Романа. Рівнянам знову сподобалося, тому відповідь не змусила себе чекати: провели третій «Осінній ярмарок» на вулиці Набережній. Завдяки цьому, фермери мали змогу продати свою продукцію, а містяни купити все за дуже лояльними цінами», - розповідає кандидат на посаду міського голови Рівного Юрій Вознюк. 

Сам Юрій Володимирович придбав овочі на зиму, фрукти, вирощені на Рівненщині, домашнє вино і соління фермерів з села Щекичин.

«Я вже втретє купую домашні щекичинські соління. У родини фермера Юрія Зелінського з села Щекичин Корецького району є своє господарство. Вони вирощують капусту, огірки та помідори. На всіх наших ярмарках Зелінські встановили рекорди по кількості проданої продукції. Адже це не просто дуже смачно, а й корисно. До речі, овочі вони самі квасять, і самі їх продають», - каже Юрій Вознюк.
Відтак картоплю можна було купити по 6-6,50 гривні за кілограм, моркву – по 4-5, капусту теж по 4-5 грн/кг, ціна за буряк коливалася від 5 до 7 гривень. На ярмарку можна було знайти ковбаси, сири, соління, вина, випічку. Зігрітися присутнім допомогали гарячий чай, кава і глінтвейн. А торгувати приїздили підприємці з різних регіонів України. Зокрема, представники Закарпаття були вже втретє. Загалом, ярмарок відвідали тисячі рівнян. Більше – на фото:

Політична реклама


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також