Досить чужих! Тільки рівненська партія «Громадський контроль» зможе відстоювати інтереси рівнян

762 0

Ми у соцмережах:

Дмитро Якимець, лідер «Громадського контролю»

Більшість партій, що наразі беруть участь у виборах до Рівненської міської ради, є кишеньковими проєктами олігархів з Києва, Луцька, Дніпра чи Львова. А відповідно, керуються ці партії в першу чергу інтересами саме цих міст. Інтереси мешканців нашого міста для цих політсил залишаються другорядними. В першій рівненській партії «Громадський контроль» заявляють, що для них інтереси міста Рівного є першочерговими. Адже це рівненська партія, і керується вона з Рівного.

Чи сподобається вам, якщо ваші сусіди будуть вам розповідати, як правильно розставляти меблі у вашому домі чи вказувати, як робити ремонт? Звичайно, що ні. Те ж саме чекає місто Рівне, якщо в міській раді не буде місцевої партії, а будуть лише партії, що керуються зі Львова, Києва, Дніпра чи Луцька. Ці партії будуть керуватися інтересами своїх центрів, а рівняни стануть заручниками політичних ігор «власників» цих проєктів, — заявляють в «Громадському контролі».

Щоб наше місто могло розвиватися, а депутати вирішували проблеми саме Рівного, необхідно, щоб міська рада не залежала від волі олігархів з інших міст. А тому в «Громадському контролі» закликають рівнян голосувати саме за своїх, за рівнян — за Першу рівненську партію.

Увімкніть перший місцевий телеканал «Рівне 1». Після придбання цього телеканалу волинським олігархом на ньому практично зникли рівненські новини. Те ж саме очікує нашу міську раду, якщо депутатами стануть представники партій зі Львова, Києва, Дніпра чи Луцька. Інтереси Рівного і проблеми рівнян зникнуть з порядку денного депутатів Рівненської міської ради. А Рівне поступово перетвориться на районний центр Волині чи Львівської області. Щоб цього не допустити, ми маємо об’єднатися навколо саме рівненської партії. Тому ми закликаємо рівнян голосувати саме за «Громадський контроль». Бо ми рівненська партія, яка працює винятково в інтересах рівнян, — наголошують в партії.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також