Доставка квітів у Польщу від SuperFlowers

545 0

Ми у соцмережах:

Доставка квітів у Польщу від SuperFlowers

Якщо Ваша кохана, подруга, сестра, мама чи бабуся мешкає в Польщі а сама Кракові, а Ви дуже хочете привітати її з особистим, національним чи професійним святом – немає проблем. Доставка від компанії будь-якої квіткової композиції до зазначеного терміну, а завдяки широкому асортименту Ви зможете підібрати букет, що найбільш підходить до ситуації. Адресна доставка квітів у Краків на сайті https://www.superflowers.com.ua/ua/krakov/ здійснюється за допомогою кваліфікованих флористів та відповідальних кур'єрів, так що вже через кілька годин після оформлення та оплати замовлення адресат зможе насолодитися чудовою композицією , що складається з квітів, фруктів, солодощів та інших продуктів, які Ви захочете включити до заявки.

Доставка квітів у Краків: Ми пропонуємо велику кількість різноманітних видів квітів

детально асортименти Ви зможете подивитися в нашому каталозі. Вам доступні для замовлення чудові троянди, які ніколи не виходять із моди, витончені еустоми, королівські лілії, скромні тюльпани та інші популярні квіти. Ми пропонуємо багато сортів на вибір від світових селекціонерів. Наші професійні флористи можуть скласти для Вас унікальну композицію, включивши в неї ті квіти та декор, які Ви забажаєте. Також Ви можете вибрати один із вже скомпонованих букетів, представлених на сайті.

Ми пропонуємо такі варіанти композицій за лояльною ціною: Величезні букети з троянд, великих тюльпанів і т.д. Комбіновані букети із кількох видів квітів. Скромні композиції. Дизайнерські унікальні букети. Композиції у крафт-папері та інших пакувальних матеріалах. Букети в коробці у формі серця, капелюшної коробки або кошику. Квіткові композиції з фруктів, солодощів, алкоголю та інших продуктів. Доставка квітів здійснюється у спеціальних автомобілях, обладнаних кондиціонером для створення ідеального мікроклімату.

Вартість доставки букетів у Польщу

Ми пропонуємо стабільно недороге обслуговування, оскільки співпрацюємо з місцевими флористами та кур'єрськими службами.

Вартість доставки квіткових композицій залежить від:

  • складу;
  • складності;
  • розміру;
  • декору;
  • додаткових деталей – фруктів, солодощів тощо.

Подаруйте близьким радість прямо зараз – оформіть замовлення на нашому сайті і вже протягом одного робочого дня його буде доставлено одержувачу до Польщі https://www.superflowers.com.ua/ua/polsha/


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також