Доставка негабаритних вантажів — правила та особливості

526 0

Ми у соцмережах:

Доставка негабаритних вантажів — правила та особливості

Будівельні компанії, торгові фірми та інші установи часто потребують перевезення негабаритних вантажів за допомогою спеціальних вантажівок. Негабаритним вантажем називають об’єкт, який перевищує стандартні габарити, тобто:

  • його вага більша за 38 тонн (разом із машиною);
  • довжина більша за 20 метрів;
  • ширина перевищує 2,5 метри;
  • висота більша за 4 метри.

Зазвичай у категорію негабаритних вантажів потрапляє техніка, громіздке обладнання, автомобілі, катери, бурові вишки, контейнери, балки. Замовити послуги перевезення будь-яких вантажів, у тому числі і негабаритних, можна на сайті логістичної компанії eLogist https://elogist.com.ua. Ми гарантуємо якісну, швидку та безпечну доставку за доступною вартістю!

Правила доставки негабариту автомобільним транспортом

У першу чергу необхідно оформити дозвіл на перевезення негабаритного вантажу та підібрати потрібний транспорт. Вантаж треба міцно зафіксувати, щоб під час руху він не зміщувався. Під час навантаження необхідно перевіряти, чи не закриває вантаж огляд водієві, та чи не порушується стійкість транспорту. Під час руху багаж не повинен створювати шуми, шкодити дорожньому покриттю і викидати пил — для цього він повинен бути належно зафіксованим та запакованим.

Водій має добре бачити всі освітлювальні прилади та світловідбивні пристрої. Під час оформлення дозвільних документів треба узгодити швидкість пересування — вона не повинна перевищувати 80 км/год. Максимальне навантаження на кожну вісь платформи автомобіля прописується заводом-виробником і не може перевищуватись. У разі порушення цих правил перевізнику буде пред'явлено штраф.

Професійне транспортування негабаритних вантажів

Перевезення негабаритного вантажу краще довірити професіоналам — спеціалізованій транспортно-логістичній компанії. Обираючи перевізника, звертайте увагу на:

  • досвід роботи компанії у сфері вантажних перевезень;
  • відгуки клієнтів;
  • наявність транспортних засобів різних категорій
  • кваліфікація та стаж роботи водіїв, логістів, інших фахівців.

Професіонали продумають та розрахують найкращий маршрут транспортування — оптимальний за термінами, вигідний та безпечний. Вони підберуть необхідний транспорт, допоможуть із оформленням документів, доставлять вантаж цілим та неушкодженим. Досвідчена транспортна компанія запропонує вам наступні послуги:

  • виконання робіт із навантаження і розвантаження;
  • отримання спеціальних дозволів і перепусток;
  • надання супроводу (за необхідності);
  • доставка вантажу точно в обумовлені терміни.

Варто зазначити, що перевезення негабариту — процедура доволі складна не тільки через особливості вантажу, але й через бюрократію. Фахівці з міжнародних вантажоперевезень добре знають законодавчу і нормативну базу митниць різних країн, тому беруть цю частину процесу на себе. Такий підхід дозволяє уникати затримок і доставляти вантаж до пункту призначення вчасно.

Чому варто співпрацювати з компанією eLogist

Замовляючи автоперевезення по Україні чи за її межі в транспортній компанії eLogist, ви забезпечите собі наступні переваги:

  • доставка вантажів за вигідною ціною, адже ми намагаємось мінімізувати витрати;
  • завдяки великому автопарку ми підбираємо транспорт відповідно виду вантажу, необхідних умов транспортування, пріоритетів замовника тощо;
  • зручне оформлення замовлень, якісне обслуговування, кваліфіковане консультування.

Автомобільні вантажоперевезення по Україні від eLogist — це послуги справжніх фахівців, а ще надійний транспорт, оптимальні маршрути та вигідна вартість!

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також