Достроковий випускний

2134 0

Ми у соцмережах:

Достроковий випускний

Танець від Берташа, сльози від Журавля та пронумеровані кульки в небі — таким було цьогорічне загальноміське випускне свято 12 травня на майдані Незалежності. Попри вітер та можливий дощ у центрі міста зібралося кілька тисяч випускників, їхніх батьків та бажаючих побачити сукні старшокласниць.

Через Євро-2012 вперше випускні вечори відбулися у школах не наприкінці червня, а в середині травня. Цього року одинадцятий клас у Рівному закінчили 1356 випускників, з них 37 учнів отримали золоті медалі, двоє — срібні. 12 травня учні з вчителями традиційно пройшлися від парку ім. Шевченка до майдану, де випускників вітали керівники міста та області, бізнесмен Олег Каштан. А ось лідер "Ot Vinta" Юрій Журавель мав привітати випускників піснею. Але від хвилювання та несподіваних сліз закінчити її не зміг — цього року школу закінчує і його донька Катерина.

Серед випускників на майдані Незалежності можна було побачити багато міліціонерів
Після вітань випускники затанцювали шкільний вальс. Василь Берташ "закружляв” в танці з іменинницею цього дня Галиною Кульчинською, Журавель танцював з відомою вчителькою Тетяною Редюк, своє вміння вальсувати демонстрували Володимир Хомко, Юрій Кічатий, Світлана Богатирчук-Кривко, які обрали собі в партнери вчителів та директорів шкіл. Під кінець свята випускники випустили в небо кульки з назвами їхніх навчальних закладів.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також