Довічне ув`язнення може отримати чоловік, який підірвав гранату в будинку та вбив батька співмешканки

569 0

Ми у соцмережах:

Довічне ув`язнення може отримати чоловік, який підірвав гранату в будинку та вбив батька співмешканки

На Рівненщині судитимуть обвинуваченого в скоєнні особливо тяжких злочинів.

Група слідчих поліції Рівненщини зібрала достатньо доказів для доведення вини 39-річного жителя колишнього Корецького району та скерувала на розгляд суду кримінальне провадження, процесуальне керівництво у якому здійснювала Рівненська спеціалізована прокуратура в сфері оборони.

Події розгорталися 19 серпня торік у селі Залізниця. Зловмисник проживав разом зі своєю співмешканкою у будинку її батька. Будучи у стані алкогольного сп'яніння, чоловік влаштував конфлікт, закінчити який вирішив за допомогою оборонної осколкової ручної гранати Ф-1. Від'єднавши кільце запобіжної чеки, привів гранату у бойову готовність і кинув на підлогу у кімнаті, де знаходилися його цивільна дружина з батьком.

59-річний господар помешкання  загинув на місці, а 38-річну жінку із осколковими пораненнями госпіталізували.

Під час огляду місця події слідчо-оперативна група також виявила та вилучила також холодну зброю – багнет-ніж.

Зловмисника затримали та повідомили про підозру у закінченому замаху на умисне вбивство двох осіб, в  умисному вбивстві,  незаконному поводженні з боєприпасами та носінні холодної зброї

На період досудового розслідування він перебував під вартою. Зловмисник свою вину визнав і співпрацював зі слідством. Утім, обставина, яка обтяжує покарання — вчинення кримінального правопорушення у стані алкогольного сп’яніння та відносно особи, з якою винний перебуває у сімейних відносинах. Максимальне покарання, передбачене санкціями статті, які йому інкримінували, довічне ув'язнення.

Читайте також: П’яний у будинку на Кореччині кинув гранату – один загиблий та поранена (ФОТО) 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також