Довідки в басейн у Рівному вимагатимуть, навіть якщо їх відмінять

1914 0

Ми у соцмережах:

Довідки в басейн у Рівному вимагатимуть, навіть якщо їх відмінять

Місяць тому міністр Кабміну Дмитро Дубілет розпочав опитування на тему необхідності довідок в басейн. На його думку, це зайва бюрократія, і довідка ні від чого не страхує. Тому в Кабміні роздумують про те, щоб її відмінити. Проте в рівненських басейнах її все ж вимагатимуть.

 Начальник міського управління сімї, молоді та спорту Сергій Шевчук:

-          Дитина, йдучи в басейн, має мати довідку про те, що вона здорова, щоб тут займатися. Довідки поки ніхто не відміняв. Це ж стосується  спортсменів. Крім того, останні зобов’язані періодично проходити медичні огляди. Що стосується відвідування басейнів рівнянами на основі придбаного абонементу, то тут уже вирішує для себе керівництво того чи іншого приватного закладу, чи потрібна їм довідка чи ні. Проте сумніваюся, що вони знехтують цим правилом.

Директор спортивно-оздоровчого приватного комплексу "Авангард", що на вулиці Чорновола, Едуард Гайдук:

-          У нас в басейні обов’язкові і незмінні два правила: з собою мати довідку і шапочку. Ми дбаємо про здоров’я своїх відвідувачів. Адже вони не захочуть, щоб їм під час плавання потрапила чиясь волосина на обличчя, або щоб поряд з ними плавала людина з псоріазом, якій лікар заборонив відвідувати басейн. Тому ми вимагатимемо довідку, навіть якщо МОЗ її відмінить.   


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також