Довідку про відсутність судимості можна замовити безкоштовно

2223 0

Ми у соцмережах:

Довідку про відсутність судимості можна замовити безкоштовно

З початку року сервісні центри МВС Рівненщини видали 8587 довідок про відсутність судимості.

Такий документ потрібен для громадян у випадку оформлення на роботу, оформлення візи для виїзду за кордон, для участі у тендері, здійснення усиновлення, встановлення опіки, оформлення громадянства, оформлення або поновлення документів тощо.

РСЦ МВС в Рівненській області повідомляє, що довідку про несудимість у сервісних центрах МВС можна замовити у два способи: онлайн на нашому сайті за посиланням   https://dpvs.hsc.gov.ua/ або ж безпосередньо у зручному сервісному центрі МВС, незалежно від місця реєстрації особи. Довідка видається станом на дату здійснення перевірки фізичної особи, безкоштовно. Відповідно до чинного законодавства максимальний термін видачі Довідки про несудимість  - 30 календарних днів з дня надходження запиту.

У разі тимчасового або постійного перебування фізичної особи за межами держави відомості про притягнення до кримінальної відповідальності, відсутність (наявність) судимості або обмежень, передбачених кримінальним процесуальним законодавством України, можна отримати в посольствах або консульських установах України.

Детальніше про послугу за посиланням: https://bit.ly/32cxNvi

 



ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також