На міжнародній трасі п’яний водій врізався в автобус і не зрозумів, що накоїв

1147 0

Ми у соцмережах:

На міжнародній трасі п’яний водій врізався в автобус і не зрозумів, що накоїв

Вчора після обіду плани пасажирів автобусу, що здійснював міжнародні перевезення, були зруйновані дорожньо-транспортною пригодою. Поблизу міста Дубно в їх автобус врізався автомобіль марки Ford Orion. Зовнішній вигляд водія винуватця ДТП не лишав сумнівів — він мав виражені ознаки алкогольного сп’яніння, що і підтвердив Драгер.

Всі стрілки показали вгору, а це значить, що в крові 58-річного водія вміст алкоголю перевищував 6 проміле, що стало підставою для складання на керманича протоколу за ст. 130 (керування в стані сп’яніння). Згідно з технічними характеристиками, більше прилад показати не здатен.

Також на водія, який не був уважним, не стежив за дорожньою обстановкою, не реагував на її зміни, не вибрав безпечної швидкості руху, внаслідок чого виїхав на зустрічний бік дороги та здійснив зіткнення з автобусом Van Hool Altano, склали протокол ст. 124 (скоєння ДТП). Окрім транспортних засобів він ще й пошкодив відбійник протяжністю 37, 4 метри.

Позаяк, автомобіль порушника суттєво заважав руху та його власник через свій фізичний стан не міг попіклуватись про своє авто, його забрали на арештмайданчик.

На щастя, в цій ДТП ніхто не постраждав, повідомляє патрульна поліція Рівненської області.. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також