Драгер показав у небо: рівненський антирекорд керування напідпитку

11686 0

Ми у соцмережах:

Драгер показав у небо: рівненський антирекорд керування напідпитку

На автомобільній дорозі М-О6 Київ-Чоп поблизу села Підлужжя, патрульні помітили чоловіка, який їхав на скутері Honda Dio без номерного знаку, тому подали йому сигнал про зупинку.

Під час спілкування з 45-річним чоловіком, інспектори помітили в нього ознаки алкогольного сп'яніння: хода водія була хиткою, мова — нечіткою, а з рота відчувався запах алкоголю.
На місці зупинки в присутності 2-х свідків патрульні провели водієві перевірку на стан сп'яніння, під час якої результат алкотестеру Drager зашкалив — понад встановлений заводом виробником діапазон вимірювання, що засвідчили стрілки вгору на його екрані.
Такий результат є рекордним, більше прилад показати не здатен.

На водія патрульні склали протокол за ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом особою в стані сп'яніння) та винесли постанову за ч.6 ст.121 КУпАП (Керування транспортним засобом без номерного знака) КУпАП.
Спиртні напої додають хоробрості, але приглушують пильність, увагу і реакцію людини. Поєднувати алкоголь і кермо небезпечно для життя. Якщо ви виявили водія напідпитку, одразу повідомте про це на 102, радить патрульна поліція Рівненщини.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також