Дрифтери знову завадили рівнянам спати

2859 2

Ми у соцмережах:

Дрифтери знову завадили рівнянам спати

Оператори поліцейської лінії 102 прийняли від обурених рівнян цієї ночі майже 90 дзвінків.

- Друзі, та жителі цього міста! Три тижня якось звикав, але дальше тим нічним наглотам - дріфтерам, просто в край терпець вривається, кожну суботу вечорами починаються з'їзди тих гонок, і заважають людям відпочивати. Право на відпочинок є в кожного! Людям з Боярки, Павлюченка, та Ювілейного, також це чути.Потрібно якось це свавілля зупинити !!! Хто за то поширюйте цей запис!!! Відбувається це на ТРЦ Екваторі. Я надіюсь, що моя думка, подасть якийсь поштовх для вирішення цієї проблеми, саме головне, це публічна підтримка моїх однодумців !!!  - повідомив у спільноті Rivne_1283 в Інтаграмі Віталій Зубрійчук.

І рівняни активно коментують його пост. Одні захищають дрифтерів та вважають, що ті, хто насправді хотів би спати, заснув би навіть тоді, коли б у небі кружляли гелікоптери. Також радять тим, кому заважає ревіння автомобілів, зачиняти вікна. Мовляв, краще дрифтувати, ніж "бухать в нічних клубах чи на лавці в спальному районі". Інші мешканці міста їм заперечують, мовляв, зачиняти вікна не можуть через спекотне повітря, а ревіння авто заважало дітям спати до початку третьої години ночі.

Користувач спільноти Matviichuk1879 так прокоментував ці нічні гонки: "Якщо ті дрифтери так хочуть адреналіну, будь ласка туди де війна, ласкаво просимо, і адреналін, і відчуття загострюються від того всього " жизнь одна" і " молодость одна". І з користю для держави і ніхто нікому не буде напушатм сон і спокій на Екваторі. А взагалі поприганяли ті корита і радіють, а ви на нові заробіть, а тоді я побачу як вам захочеться на них дріфтувати".

фото- зі спільноти "Твоє Рівне" у Фейсбуці

- Поліція цієї ночі тримала майже 90 повідомлень від рівнян , які скаржились на те, що їм заважають дрифтери спати, - повідомила РВ Ольга Олійник, речниця поліції Рівненщини.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також