Дрифтери зупинили центр Рівного і відбудуться невеликим штрафом

5176 0

Ми у соцмережах:

Дрифтери зупинили центр Рівного і відбудуться невеликим штрафом

Двоє молодих хлопців у вівторок 13 грудня привернули до себе увагу всього Рівного. Адже їм вдалося на понад годину паралізувати руху центрі міста, влаштувавши аварію на Соборній. Очевидці розповідають, що призвела до аварії їзда наввипередки.

Близько 14:30 на вулиці Соборній, неподалік відомого торгового центру, 24-річний водій BMW Богдан Дмитришин врізався у задню частину автомобіля «Volvo». Від удару останній відкинуло на зустрічну смугу руху, де той зіткнувся із «Citroen». Удар був такої сили, що уламки передніх частин автомобілів були розкидані дорогою, а два автомобілі розвернуло. Автомобілі повністю перегородили рух вулицею Соборною, утворився кілометровий затор з приватного та громадського транспорту.

Рівняни розповіли патрульним, що водії «BMW» та «Volvo» їхали наввипередки зі сторони пивзаводу. За кермом «Volvo» правоохоронці впізнали місцевого любителя дрифту 18-річного Миколу Копелюка. Хлопець веде російськомовний канал на «YouTube» під назвою «Коля Брутал» — там демонструє свій нічний дрифт вулицями Рівного, зокрема й біля «Екватора», зустрічі з поліцією та інші ситуації.

Винуватцю ДТП в центрі міста дуже пощастило, що все обійшлося без травмованих. Медична допомога знадобилася лише 70-річному водію «Citroen». Адже від побаченого йому стало погано.

Марія Юстицька, речниця поліції Рівненщини:

Вже відомо, що водії раніше притягувалися до відповідальності за порушення правил дорожнього руху. Однак усі деталі цієї ДТП з’ясує слідство. У двох водіїв було відібрано біологічні зразки для перевірки на стан сп’яніння. Відповідно до огляду приладом «Драгер», двоє молодиків були тверезі. За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочато досудове розслідування.

Найсерйозніше, що може загрожувати любителям екстремальної їзди за скоєне — це невеликий штраф. Все залежатиме від експертиз, які проведе поліція. Якщо буде з’ясовано, що потерпілий водій «Citroen» отримав лише легкі тілесні ушкодження, то кримінальне провадження буде закрито, а на винуватця ДТП складуть адміністративний протокол.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також