«Друга ріка» у Рівному не гратиме, і «Джекпоту для Какаду» рівняни також не побачать

1082 0

Ми у соцмережах:

«Друга ріка» у Рівному не гратиме, і  «Джекпоту для Какаду» рівняни також не побачать

Концерт та вистава мали відбутися сьогодні у Рівненському обласному академічному музично-драматичному театрі, але не відбудуться.

Сьогодні в Рівному мав би пройти концерт гурту "Друга ріка".  

- Через хворобу музикантів перенесений з 14.02. На коли? Слідкуйте за анонсами. Квитки дійсні, - повідомили сьогодні на фейсбук-сторінці Рівненського обласного академічного музично-драматичного театру

 

Виставу "ДЖЕКПОТ" , яка мала відбутися у драмтеатрі театрі сьогодні, також  перенесли  на невизначений термін - через хворобу актриси. З приводу квитків звертайтесь до квиткових операторів.

Руслана Писанка, яка задіяна уцій  виставі, оступилася під час танцю та зламала ногу За словами знаменитості, вона почувається нормально і вже готова до операції.

Детальніше про це Писанка розповіла у програмі "Твій день".

"Я почуваюсь нормально. Таке відчуття, ніби я вже здорова, але ходити ще не можу. Вже готова до операції, найближчим часом її зроблять. Якщо зараз хтось перебуває в такому ж стані, як і я, головне зрозуміти, що це сьогодні твоя реальність, і це можна подолати. Все минеться і буде добре. Кажуть, може відвело від чогось страшнішого...", - поділилася Руслана.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також