Друк на худі - що потрібно знати перед замовленням?

418 0

Ми у соцмережах:

Друк на худі - що потрібно знати перед замовленням?

А ви маєте худі? Це, мабуть, більш риторичне питання. Сьогодні худі можна знайти в гардеробі практично будь-якої людини. Теплий та зручний предмет одягу носять як молоді люди, так і більш похилого віку. Худі мало не буває. І такому корисному подарунку, особливо в холодну пору року, зрадіють всі без виключення. А тим паче якщо на ньому буде нанесений особливий принт, який підкреслить вашу індивідуальність або нагадає про якісь приємні моменти із вашого життя. Друк на худі останнім часом набув неабиякої популярності, тому не дивно, що в людей виникають питання, а як саме відбувається такий процес.

Які бувають методи друку на худі?

  1. Флексодрук. Принцип дії такого методу дуже простий. Плівка з литого полімеру, яка називається флекс, наноситься на текстиль за допомогою термопресу. Такий друк часто використовується для нанесення малюнку, логотипів, напису. Для фотографії даний метод не підійде. Головною перевагою такого виду друку є зносостійкість. 
  2. Прямий цифровий друк. Це нанесення зображення на одяг за допомогою текстильного принтера. Фарби використовуються на водній основі, тому даний метод зовсім не шкідливий. Головною перевагою є можливість нанесення зображення з максимальною точністю до дрібних деталей, а також можна друкувати фотографії.
  3. Термоперенесення. Це метод перенесення принтів за допомогою високої температури. Спочатку зображення друкується на лазерному принтері, потім переноситься на худі. Це є найшвидший, та найекономніший варіант друку. Таким способом можна надрукувати будь-яке зображення та написи.

Догляд за худі з нанесеним принтом на ньому

Ви, мабуть, теж зустрічали таких людей, у яких зображення на худі потріскалось, деформувалось або втратило колір.Щоб ваша улюблена річ радувала вас своїм якісним видом якомога довше, зверніть увагу на деякі моменти у догляді.

  • При пранні використовуйте температурний режим не більше 40°С.
  • Не встановлювати режим віджимання з великим числом обертів.
  • Перед пранням попередньо виверніть худі навиворіт.
  • Не використовуйте відбілювач.
  • Коли розвішуєте дану річ для сушіння, звертайте увагу, щоб місце з малюнком не згиналося.
  • Прасувати худі потрібно тільки з виворітного боку на середньому режимі.
  • Можна використовувати випаровувач.

PNG.studio створять унікальну річ за вашим побажанням, буквально за декілька годин. І ви на 100% будете впевнені, що такого худі немає більш ні в кого. Що надає вашому образу неповторної унікальності, щоб підвищити впевненість у собі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також