Друк на термокружках: переваги та методи

401 0

Ми у соцмережах:

Друк на термокружках: переваги та методи

Сучасна термокружка – це не тільки зручна річ, але і чудовий рекламний інструмент. Людина, що використовує цей аксесуар з надрукованим логотипом бренду, асоціює задоволення від використання стильної термокружки з певною компанією. Клієнт буде з вдячністю розповідати про ваш подарунок, це збільшить впізнаваність бренду.

Компанія Віп Принт пропонує друк на термокружках – в результаті ви отримаєте якісні вироби з чітким яскравим зображенням. Нанесений логотип буде стійким до вигорання та мийних засобів. На сайті vip-print.ua ви знайдете широкий вибір термокружок та термочашок під нанесення логотипа. Віп Принт також пропонує вироблення брендованої продукції для будь-яких ситуацій та гуртовий продаж сувенірів.

Переваги друку на термокружках

Термокружка з логотипом бренду стане чудовим подарунком для:

  • співробітників;
  • клієнтів;
  • партнерів.

Такий аксесуар буде доречним презентом для співробітника при прийомі на роботу або на корпоративному заході. Цей приємний бонус можна дарувати з нагоди першої відпустки або при виїзді у відрядження.

Клієнтам дуже подобаються такі подарунки, їх можна презентувати на корпоративній або культурно-масовій події. Влітку можна почастувати клієнтів прохолодним соком, а взимку – гарячим напоєм.

Стильна брендована термокружка може стати преміум-подарунком для партнерів, який підвищить їхню лояльність.

Методи друку на термокружках

В залежності від виду матеріалу та тиражу можуть використовуватися такі методи друку, як:

  • УФ-друк;
  • лазерне гравіювання;
  • тамподрук.

УФ-друк – найкращий вибір для нанесення повноколірного зображення по периметру виробу. Для цього методу застосовують спеціальні фарби та струменевий принтер. Цей метод доцільно використовувати, якщо планується виготовлення великого тиражу.

При лазерному гравіюванні логотип випалюють на поверхні лазерним променем. Аксесуари не вимагають попередньої підготовки, але для цього методу краще використовувати кружки з металевим або софт тач покриттям. Готовий логотип буде дуже стійким до зовнішнього впливу.

Сутність методу тамподруку полягає у тому, що фарба переноситься з кліше (друкарської форми) на термокружку за допомогою спеціального силіконового тампона.

Термокружка – це той аксесуар, що люди використовують постійно. Тобто, логотип вашого бренду буде бачити не лише користувач, але і люди, що його оточують.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також