Друк рекламної продукції - цифровий друк Рівне

1890 0

Ми у соцмережах:

Друк рекламної продукції - цифровий друк Рівне

Цифровий друк, будучи відносно новим методом випуску поліграфічної продукції, пропонує високу якість друкованих матеріалів за невисоку ціну. Випуск друкованої продукції невеликими тиражами стає ще доступнішим.

Переваги цифрового друку

Цифровий друк, будучи відносно новим процесом в історії поліграфії, взяв світ штурмом як економічно життєздатний спосіб виробництва невеликих тиражів. Цифровий друк забезпечує рівні умови для малого бізнесу і великих корпорацій. Будь-яка рекламна продукція, така як листівки, буклети, брошури, каталоги чи навіть візитки та пластикові картки може бути надрукована швидко, якісно і недорого. Нижче описано його переваги і способи використання в рамках маркетингової стратегії. image002

Невисока ціна

Свого часу офсетний друк правив світом, і тільки великі компанії могли собі це дозволити. Це пов'язано з тим, що для офсетного друку потрібні друкарські форми та тривалий час на переддрукарську підготовку - для невеликих тиражів ціна за установку могла бути досить значною для малих підприємств. У міру збільшення кількості надрукованих аркушів офсет стає дешевшим. Але якщо у вас невелика компанія з місцевою маркетинговою базою, довелося б обирати між якісним офсетним друком при значній ціні або невисокою ціною і втратою якості. З появою цифрового друку все змінилося. Він не вимагає плати за установку, тому ви можете друкувати невелику кількість маркетингових матеріалів без великого початкового внеску. У міру того, як кількість друкованої продукції зростає, ви можете заощадити гроші. І чим більше ви друкуєте, тим швидше досягаєте порога, за яким офсетний друк буде дешевшим. Хороша поліграфічна компанія, що пропонує цифровий друк Рівне, така як VPM Поліграф, допоможе обрати найкращий варіант.

Висока якість

Офсетний друк залишається королем якості, але сьогоднішні досягнення в технології цифрового друку роблять його не гіршим. Фактично, якщо ви надрукуєте дві ідентичні листівки, використовуючи два різних процеси друку, потрібен великий досвід, щоб визначити метод друку. З цими незначними відмінностями можна обирати дешевший спосіб виробництва маркетингової друкованої продукції без втрати якості. Завжди пам'ятайте, наскільки важлива цінність ваших маркетингових рішень. Немає сенсу платити за неякісні матеріали або високу ціну за найпередовіші маркетингові матеріали. Замість цього варто знайти баланс вартості, це саме те, що цифровий друк забезпечує для малих підприємств або навіть великих компаній з великою кількістю невеликих сегментів цільової аудиторії.

Більше варіантів

Цифровий друк надає маркетологам, графічним дизайнерам, власникам і менеджерам малого бізнесу більше можливостей, ніж будь-коли раніше. Гарна друкарня запропонує вам найкращий вибір паперу, передові технології друку, такі як ламінування, тиснення фольгою, фігурну висічку. Завдяки великій кількості доступних опцій і високій якості продукції сучасних цифрових друкарських машин має сенс обирати цифровий друк для недорогого, якісного та економічного друкованого маркетингового матеріалу. tag:Цифровий друк Рівне tag:Пластикові картки
Текст розміщено на правах реклами


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також