Дружина Симоненка: «Вона його одурманила, а Петя на неї й клюнув»

3896 0

Ми у соцмережах:

Дружина Симоненка: «Вона його одурманила, а Петя на неї й клюнув»

У справі про розлучення з дружиною головного комуніста країни Петра Симоненка з’явилися нові подробиці — поки ще законна дружина здавати свої позиції явно не збирається. Нагадаємо, нещодавно країну вразила заява дружини 56-річного Петра Симоненка Світлани про шлюборозлучний процес, що розпочався. Причина банальна — інша жінка, парламентська журналістка Оксана Ващенко, яка тиждень тому народила комуністу дочку Машу. Поки ще законна дружина глави КПУ Світлана Симоненко категорично проти розлучення. За її словами, чоловік хотів провернути його незаконним чином. Як розповіла Світлана, її чоловік півроку тому почав приходити додому за північ, а наприкінці минулого року вона одержала повістку на слухання її справи про розлучення... у Донецьку. «Хоча ми вже 10 років живемо в Києві, й зареєстровані тут. Якби я не одержала повістку, то нас би розлучили без мого відома, тому що суддя — племінниця Петра Миколайовича. Це шахрайство!» — обурена жінка.

У справі про розлучення з дружиною головного комуніста країни Петра Симоненка з’явилися нові подробиці — поки ще законна дружина здавати свої позиції явно не збирається. Нагадаємо, нещодавно країну вразила заява дружини 56-річного Петра Симоненка Світлани про шлюборозлучний процес, що розпочався. Причина банальна — інша жінка, парламентська журналістка Оксана Ващенко, яка тиждень тому народила комуністу дочку Машу. Поки ще законна дружина глави КПУ Світлана Симоненко категорично проти розлучення. За її словами, чоловік хотів провернути його незаконним чином. Як розповіла Світлана, її чоловік півроку тому почав приходити додому за північ, а наприкінці минулого року вона одержала повістку на слухання її справи про розлучення... у Донецьку. «Хоча ми вже 10 років живемо в Києві, й зареєстровані тут. Якби я не одержала повістку, то нас би розлучили без мого відома, тому що суддя — племінниця Петра Миколайовича. Це шахрайство!» — обурена жінка. На суді Світлана Симоненко показала документи, що зареєстровані вони в Києві, і справу закрили. Тепер чоловік намагається розлучитися через Дніпровський суд, хоча проживає в Печерському районі. «Я хочу зберегти родину. Він все життя говорив про свою високу моральність. І цим приспав мою пильність», — каже Світлана Симоненко. Світлана Володимирівна не вірить, що Оксана Ващенко народила. Вважає ці чутки політпровокацією. «Я ніколи не бачила їх разом, окрім як на концертах по телевізору. Нічого не підозрювала. Їй я не вірю, думаю, що дівчинку вона удочерила. Взагалі вважаю їхні стосунки спробою скомпрометувати КПУ і мого чоловіка, а цю жінку просто підставили. Вона його нагодувала, одурманила, а Петя як мужик на неї і клюнув. Вона мені навіть телефонувати намагалася. Коли я зрозуміла, що це вона, слухавку не брала», — розповідає дружина Петра Симоненка. Зі Світланою лідер КПУ познайомився ще в школі. Вони навчалися в паралельних класах. Як розповідав сам перший секретар КПУ, одного разу майбутня дружина виграла в нього в шахи і тоді він і вирішив — перед ним його друга половина.

Оксана Петро Симоненко ситуацію поки коментувати відмовляється. Не вдалося нам дотелефонуватися і до Оксани — молода мама трубку мобільного телефону не бере. Нагадаємо, що вона працює парламентською журналісткою Українського радіо і радіо «Ера». Співведуча програми «Парламентський тиждень». За деякими даними, вона також займається і піаром Компартії. Оксана молодша за Петра Симоненка на 25 років. Її подруги сказали, що вона високопрофесійний журналіст і любить дорогі речі: їздить на «Лексусі», носить сумочки від «Луї Віттона», користується дорогим парфумом.

Партія сказала Однопартійці неоднозначно ставляться до розлучення свого лідера. «Сім’я — це особиста справа кожного. Ніде не записано, що розлучення порушує якісь комуністичні принципи», — говорить депутат від фракції КПУ Олександр Голуб. А от депутат двох скликань, член ЦК КПУ Юрій Соломатін вважає, що розлучення Симоненка негативно позначиться на всій партії. «До такої події потрібно було заздалегідь готувати громадськість, особливо партійну. А так про це розповіла Світлана Володимирівна по телебаченню. Вона була розстроєна як жінка і мати, але її використали в цьому виступі. В усьому цьому є деяка вина і самого Петра Миколайовича, і його найближчого оточення. Вони ж знали про те, що відбувається, але нічого не зробили», — говорить Соломатін. Політик обіцяє, що буде внутріпартійний розгляд. Коли й у якій формі, поки невідомо — йде обмін думками. Нардеп згадує, що якби в радянські часи дружина рядового партійця виступила з такими ж обвинуваченнями, як Світлана Симоненко, «він би загримів під фанфари». У випадку, якщо партієць виявлявся нерядовим, методи реагування були іншими, як мінімум, у тому, що сталося, докладно розбиралися. Член ЦК КПУ, депутат кількох скликань Георгій Крючков розповів «Сьогодні», що за Союзу «завжди розбиралися, що стало причиною розлучення. Звичайно, якщо чоловік гуляв, пив, тоді його могли і з партії виключити, і навіть з роботи вигнати».

Після розлучення Ющенко став Президентом Петро Симоненко — аж ніяк не перший український політик, який вже в зрілому віці розлучається з дружиною. Тут у першу чергу варто згадати діючого Президента Віктора Ющенка — у середині 90-х він розлучився зі своєю першою дружиною Світланою (у дівоцтві Колісник) і одружився з громадянкою (на той момент) США Катериною Чумаченко. Про цю історію активно заговорили під час президентських перегонів 2004 року, що, однак, не зашкодило Віктору Андрійовичу стати Президентом. Щоправда, відзначимо, Світлана Колісник, на відміну від Світлани Симоненко, привселюдно до совісті свого колишнього чоловіка не зверталася. У 2005 році розлучилися Марія і Дмитро Фірташ, співвласник компанії «РосУкрЕнерго». Публічні скандали з компроматом почалися через два роки — подружжю було що ділити. У січні 2007 року розлучилися банкір і депутат-»регіонал» Василь Горбаль зі співачкою Галліною. Разом вони прожили 10 років. У липні 2007 року суд розлучив Маргариту і Євгена Червоненка. Процес супроводжували взаємні публічні обвинувачення колишнього чоловіка і дружини і партнерів по бізнесу: дружина розповідала про зраду і рукоприкладство, чоловік відповідав докорами в надмірній любові до грошей і поганому ставленні до пасербиці. Нарешті про найголовнішу любовну інтригу України: вже кілька років ЗМІ і політики пліткують про нібито роман між Юлією Тимошенко і «регіоналом» Нестором Шуфричем. При тому, що офіційно Леді Ю заміжня за Олександром Тимошенком (а от Нестор Шуфрич, до речі, пережив уже два розлучення і зараз неодружений). Обидві сторони, втім, спростовують факт наявності любовного зв’язку. Але і твердої критики на адресу Юлії Володимирівни від Нестора Івановича вже давно якось не чутно.

Розлучень буде багато до весни Кількість скандальних публічних розлучень буде збільшуватися до березня, розповів «Сьогодні» астролог давньоарійської традиції Влад Росс. Опозиція Урана до Сатурна досягла апогею. Перший «відповідає» за широкомасштабні сенсації і скандали, другий — за довгострокові союзи. «Багато брудної білизни вийде назовні, зруйнуються шлюби, що тривали по 20-30 років. Публічні люди, у тому числі політики, можуть бути викриті навіть у нетрадиційній орієнтації, — прогнозує Росс. — Але вже в квітні-травні хвиля скандалів піде на спад». Найчастіше ініціаторами розлучень у 40, 50, 60 років стають чоловіки, пояснив психолог і психотерапевт Сергій Стеблінський. Причиною може бути усвідомлення того, що життя проходить мимо, і бажання одержати нові, свіжі відчуття. Може мати місце заперечення старості, елемент захоплення з боку юної шанувальниці. Має значення статус чоловіка, його статки: досягши матеріального благополуччя, він може виявити активність, щоб завоювати молоду дівчину. Дружинам психолог радить стежити за зовнішністю, скільки б їм не було років. У чоловіка і дружини повинне бути якесь спільне заняття.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також