Дружина стрільця з Березнівщини, якого вбили рашисти, просить присвоїти її чоловіку звання Героя України

988 0

Ми у соцмережах:

Дружина стрільця з Березнівщини, якого вбили рашисти,  просить присвоїти її чоловіку звання Героя України

Дружина захисника з Рівненщини Дмитра Рибалка - Ольга просить президента Володимира Зеленського присвоїти звання Героя України.

Її петиція зареєстрована на сайті президента України.

- Шановний пане Президент! Прошу Вас присвоїти почесне звання "Героя України" моєму чоловіку Рибачку Дмитру Володимировичу 05.11.1994 року народження, старшому солдату, старшому стрільцю 1 аеромобільного відділення 3 аеромобільного взводу 2 аеромобільної роти аеромобільного батальйону.
20 червня 2022 року Дмитро був призваний до Збройних Сил України, проходив навчання в Англії та в подальшому служив в 25 Десантно - штурмовій бригаді, честю і гідністю захищав наш край.
Загинув 10 листопада 2022 року під час виконання бойового завдання поблизу с.Терни, Краматорського району Донецької області, отримавши вибухову травму не сумісну з життям. Не відступивши ні на крок від своїх позицій, він відав своє життя за наш спокій.
Дмитро був доброю, життєрадісною людиною, допомагав іншим. Без батька залишилися двоє малолітніх дітей, хлопчик 4 роки і дівчинка,  якій ще не немає року. Він вже ніколи не піде на прогулянку з сином, не побачить перші кроки своєї доньки, не почує від неї перше "тато".
Мого чоловіка і таких як він всі називають Героями України, бо вони відали своє життя задля того, щоб ми спокійно спали, то нехай ця вища відзнака їм буде присвоєна почесно! Не забуваймо, якою ціною нам дається перемога!!!

Ця петиція Ольги Риьачок набрала поки що 1701 голос з необхідних 25000. Земляки ще мають 87 днів, щоб також її підписати.

Читайте також: Сестра загиблого Героя із Острожчини написала петицію президенту України


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також