Дружині «Батюшки», який загинув на Донеччині, вручили «Хрест Героя»

622 0

Ми у соцмережах:

Дружині «Батюшки», який загинув на Донеччині, вручили «Хрест Героя»

Орден «Хрест Героя» разом із бойовим знаменом, шевроном, пам’ятним знаком і подякою 46 окремого стрілецького батальйону для батьків, вручив Лідії Рильській - дружині загиблого військовослужбовця ЗСУ Сергія Рильського з Гощі селищний голова Микола Панчук.

На війні Сергій Рильський був з 26 грудня 2022 року. У складі 46 окремого стрілецького батальйону воював із окупантами на Донеччині. За твердість характеру, силу духу і волі побратими дали йому позивний «Батюшка». Він загинув 18 квітня 2023 року під час бойових дій у районі Бахмута.

- Орден «Хрест Героя» став найвищою відзнакою Сергія Рильського (посмертною). Ім’я Захисника буде навіки закарбовано в історії України, а його нескореність і героїчна боротьба стали прикладом для тих, хто продовжує захищати нашу Україну. На жаль, ні родина, ні громада так і не змогли попрощатися з Героєм, віддати шану і провести його до місця спочинку, але він назавжди залишиться в серцях тих, хто його любив, знав і поважав. Вічна пам'ять, шана і слава Герою! - йдеться у повідомленні Миколи Панчука,  селищного голови Гощі. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також