ДТП біля Крилова: автомобіль БМВ з Дніпра злетів з дороги, водій загинув, а пасажирка - у лікарні (відео)

4678 0

Ми у соцмережах:

ДТП біля Крилова: автомобіль БМВ з Дніпра злетів з дороги, водій загинув, а пасажирка - у лікарні (відео)

На Коречинні рятувальники надавали допомогу у ліквідації наслідків ДТП за участю позашляховика

Сьогодні о 17:33 на спецлінію "101" надійшло повідомлення про ДТП на автодорозі Київ - Чоп, поворот на село Крилів Корецького району.
На місце виклику було направлено чергове відділення бійців 15-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Корець.

Прибувши Туди,  рятувальники побачили автомобіль марки БМВ X5, котрий з'їхав з дороги,  протаранив металевий відбійник та в'їхав приблизно на метрів п'ятдесят у лісосмугу, протягнувши за собою відбійник.

У салоні перебував мертвий водій. Його бійці ДСНС за допомогою спецобладнання витягнули з понівеченого автомобіля. Пасажирку доставили у Корецьку центральну районну лікарню. Її стан оцінюють лікарі.

До надання допомоги було залучено одну одиницю спецтехніки ДСНС та п'ятеро рятувальників. На місці ДТП працювали бригада швидкої та екіпаж патрульної поліції.  Наразі усі обставини цієї події встановлює поліція. 

Відділ комунікації поліції Рівненської області повідомив: попередньо поліцейські встановили, що 35-річний водій автомобіля «BMW X5» на заокругленій ділянці дороги не впорався з керуванням, злетів у кювет, де зіткнувся із деревами. Від отриманих травм кермувальник загинув на місці пригоди. В ДТП травмувалася й 36-річна пасажирка. Попередньо відомо, що чоловік та жінка із Дніпра.

Відео з місця ДТП оприлюднили в інстаграм-спільноті Rivne_1283/

 

 

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також