ДТП на Дубенщині: ДАФ зіткнувся з Вольво-газовозом та перекрив трасу Київ-Чоп

1702 0

Ми у соцмережах:

ДТП на Дубенщині: ДАФ зіткнувся з Вольво-газовозом та перекрив трасу Київ-Чоп

Дубенські рятувальники спільно з місцевою пожежною командою села Привільне надали допомогу поліцейським у ліквідації наслідків ДТП.

Сьогодні о сьомій годині ранку на спецлінію "101" надійшло повідомлення про те, що у Дубенському районі на автодорозі Київ-Чоп сталася ДТП. На місце події до села Привільне було направлено черговий караул рятувальників 5-ї державної пожежно-рятувальної частини з Дубна та місцеву пожежну команду с. Привільне.

Вантажний автомобіль ДАФ зіткнувся з автомобілем, вщент заповнееним газом, і перегородив дві проїзних смуги та ускладнив рух автотранспорту. Рятувальники провели попереднє розгортання та відключили акумуляторні батареї. Жертв та постраждалих немає. До надання допомоги було залучено одну одиницю спецтехніки ДСНС та п'ятеро рятувальників. Причину ДТП встановлює поліція. 

- У цьому випадку справі пощастило. Вантажівка з пропан-бутаном була повною. Якби зіткнення було сильнішим, то міг би статися вибух. І тоді навіть складно уявити, якими були б наслідки цієї ДТП, – каже речник рятувальної служби Дмитро Мельник.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також