ДТП на Макарова: загинув сержант, який воював в АТО

7510 0

Ми у соцмережах:

Віктор Мусієвич пішов в АТО добровольцем. Фото поширив у соціальній мережі Роман Коваль

Близько другої ночі, як ми уже повідомляли, на вулиці Макарова у Рівному трапилася смертельна ДТП, в якій загинув 47-річний військовий Віктор Мусієвич.

Як повідомив РВ речник ОК «Захід» Анатолій Прошин, 47-річний сержант, який керував автомобілем «Volkswagen Т4» і в’їхав у припарковану вантажівку, служив у рівненському гарнізоні.

Загиблий був в АТО, пішов туди ще на початку війни добровольцем "Правого сектора", потім воював у складі батальйону тероборони "Горинь".

У нього залишилися дружина та син. Похорон буде завтра, 22 липня, о 13.00 у його рідному селі Бронники Рівненського району.

Екс-лідер «Правого сектора» на Рівненщині Роман Коваль написав про Віктора Мусієвича у Facebook: «Друг " Беркут", майданівець, воїн - він був справжній і таким залишився до останньої хвилини . Під час Майдану - командир одного з загонів самооборони Рівного. Коли розпочалася війна, воював у підрозділі «Правого сектора», а потім - добровольцем у батальйоні тероборони "Горинь ". Пройшов бойовий шлях від Амросіївки, Пісків, Дебальцево до Слав'янська та Краматорська. Сміливий  мужній, надійний, талановитий. Таким залишився у нашій пам'яті. Спочивай з миром, друже!».

В автомобілі разом з сержантом їхав 35-річний капітан із Рівного. Він отримав тілесні ушкодження, його стан задовільний.

За словами п.Прошина, військові проводять службове розслідування. Наразі лише повідомляють, що автомобіль, на якому їхали чоловіки, не належить війську. Капітан та сержант їхали у позаслужбовий час.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також