У Рівному водій збив мотоцикліста та втік із місця ДТП

1088 0

Ми у соцмережах:

У Рівному водій збив мотоцикліста та втік із місця ДТП

Повідомлення, що медики «швидкої» виїхали на виклик про травмованого у ДТП мотоцикліста - кур`єра популярної служби доставки їжі Glovo на вулиці Романа Шухевича, надійшло до поліції сьогодні, 18 лютого, о 09:05.

Патрульні поліцейські за отриманою інформацією про причетного до автопригоди транспортного засобу, водій якого втік, оперативно встановили його місце знаходження. Виявили авто у дворі будинків за місцем проживання 66-річного кермувальника. Він пояснив, що через стресову ситуацію і раптове погіршення стану здоров’я поїхав додому.

За результатами огляду місця дорожньо-транспортної пригоди слідчий Рівненського районного управління поліції встановив, що водій автомобіля «Audi», здійснюючи маневр повороту ліворуч, не надав переваги в русі та допустив зіткнення із мотоциклом.

 Потерпілого 24-річного водія двоколісного транспортного засобу доставили до лікарні, де він проходить обстеження. Наразі у нього діагностували перелом ноги.

 За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочато досудове розслідування. У рамках кримінального провадження в обох водіїв будуть відібрані зразки крові для визначення стану сп’яніння, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також