ДТП неподалік Грушвиці: загинув водій зі Львова (оновлено)

15340 0

Ми у соцмережах:

ДТП неподалік Грушвиці: загинув водій зі Львова (оновлено)

Ця автопригода сталась у четвер о 22-й годині 19 хвилин на автодорозі Київ-Чоп неподалік села Грушвиця у Рівненському районі. Там зіткнулись легковик і вантажівка.

До місця події було направлено два чергових відділення рятувальників пожежно-рятувальної частини аварійно рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС області та оперативно-координаційний центр обласного управління ДСНС. Під час зіткнення легковика та вантажівки МАН загинув водій легковика Василь Семенюк, мешканець Львова.

Бійці ДСНС розрізали легковика та витягнули з нього загиблого водія. Щоб не допустити загорання понівечених автомобілів, рятувальники зняли клеми з акумуляторів та змили пальне з проїжджої частини дороги. До надання допомоги було залучено три одиниці спецтехніки ДСНС та 9 рятувальників. Причину ДТП встановлюють поліцейські.

Поліцейські повідомили, що саме 56-річний львів'янин  не впорався з керуванням автомобілем «Vauxhall Vectra», виїхав на зустрічну смугу руху і там  зіткнувся із автомобілем «MAН» з напівпричепом під керуванням 38-річного жителя Київської області. 

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, слідчим слідчого управління розпочато досудове розслідування. 

Відповідно до медичного освідування водій вантажівки був тверезим, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також