ДТП поблизу Колоденки: автомобіль БМВ врізався у паркан (відео)

16787 0

Ми у соцмережах:

ДТП поблизу Колоденки: автомобіль БМВ врізався у паркан (відео)

Сьогодні, 30 вересня, о 07:50 на спецлінію “101” надійшло повідомлення про ДТП поблизу села Колоденка, що у Рівненському районі.

На місце пригоди виїхали бійці 3-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Рівне та співробітники оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС області. 

На місці пригоди рятувальники побачили автомобіль БМВ X5, що в’їхав у паркан. 

В машині перебувало двоє дорослих та дитина. Їх каретою швидкої медичної допомоги доставлено до лікарні. Їх стан наразі оцінюють лікарі.

Рятувальники з метою недопущення загорання машини відключили клеми акумуляторних батарей. Усі обставини даної події встановлює поліція. До надання допомоги було залучено дві одиниці спецтехніки ДСНС та семеро рятувальників. 

 

 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Сьогодні, 30 вересня о 07:50 на спецлінію “101” надійшло повідомлення про ДТП поблизу села Колоденка Рівненського району. На місце пригоди виїхали бійці 3-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Рівне та співробітники оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС області На місці пригоди рятувальники побачили автомобіль марки BMW X5, що в’їхав у паркан. В машині перебувало двоє дорослих та дитина. Їх каретою швидкої медичної допомоги доставлено до лікарні. Їх стан наразі оцінюють лікарі. Рятувальники з метою недопущення загорання машини відключили клеми акамуляторних батарей. Усі обставини даної події встановлює поліція. . . Відео - @____mr_viktor #rivne #рівне

Допис, поширений Rivne 1283 (@rivne_1283)

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також