ДТП з «бляхою», боротьба за ліс та проблеми з поліклінікою у центрі Рівного

2713 0

Ми у соцмережах:

ДТП з «бляхою», боротьба за ліс та проблеми з поліклінікою у центрі Рівного

На першій сторінці завтрашньої газети «Рівне вечірнє» - про ДТП поблизу Грушвиці Рівненського району, в якій розбилися легковик, вантажівка, а троє молодих дубенчан опинилися у лікарні.

Також у цьому номері – про пожежі на рівненському Поліссі та на Рівненській АЕС, про знеструмлення поліклініки у центрі Рівного, перевірку притулку для тварин та щедрі знижки, які надає рівненський аеропорт на чартери.

Ми розповімо, коли Рівне відмовиться від пластикових торбинок, про руйнування пам’ятника жертвам Чорнобиля та про зупинки на Костромській.

Ви дізнаєтеся про результати досліджень води з Усті та Басового Кута, про суд над Тетяною Літвіновою, про ДТП, після якої так і не знайшли потерпілого, та про штрафи за образу вчителів.

Ми розповімо про боротьбу за контроль над лісами Рівненщини, про новообраного головного лікаря обласного тубдиспансеру, боротьбу рівненської пенсіонерки за гроші та конфлікт навколо посади головного лікаря ПМСД «Центральний» у Рівному.

А ще – про те, де буде пам’ятник для героїв Небесної сотні та як будуватимуть човен вікінгів у Рівному, про мурал французького художника на стінах ПДМу та про великодні традиції відомих рівнянок.

Шукайте свіжий номер "Рівне вечірнє" у газетних кіосках міста вже зранку. Також ви можете передплатити електронну версію видання.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також