ДТП з фурою в Здолбунівському районі, є травмований (оновлено)

4071 0

Ми у соцмережах:

фото - Здолбунів Медіа

Автопригода трапилася на трасі Городище-Рівне-Староконстянтинів, неподалік Здовбиці Здолбунівського району.

За словами Катерини Загурської з відділу комунікації Нацполіції Рівненщини, зіткнулися вантажівка та легковик "Рено". Попередньо відомо, що травмувався водій легковика.

 

 

Рух ділянкою дороги, де трапилася ДТП, ускладнений.  

Наразі на місці ДТП працюють правоохоронці та рятувальники. Як повідомляє пресслужба ДСНС Рівненщини, рятувальники зняли клеми акамулятора у легковому автомобілі та змили паливно-мастильні матеріали. Також розрізали пошкоджені відбійникита витягують легковий автомобіль з-під вантажівки.

фото - ДСНС Рівненщини

фото - Здолбунів Медіа

фото - Здолбунів Медіа

Поліцейські  встановили, що 53-річний водій вантажівки «Skania», рівнянин, рухаючись у напрямку Острога, із невстановлених поки причин, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із автомобілем «Renault», під керуванням 49-річного жителя Здолбунова.

Стан потерпілого водія легковика - тяжкий, його доставили до реанімаційного відділення лікарні. За зовнішніми ознаками кермувальник вантажівки — тверезий. Він проходить медичну перевірку на стан сп’яніння. За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочато досудове розслідування, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також