Дубенчанин до смерті побив свого знайомого

945 0

Ми у соцмережах:

Дубенчанин до смерті побив свого знайомого

35-річний дубенчанин постане перед, оскільки підозрюється в убивстві свого 45-річного знайомого, з яким перед тим розпивав алкоголь. 19 жовтня йому повідомили йому про підозру.

 Чоловік сам зателефонував на спецлінію 102 і розповів, що 17 жовтня він виявив у квартирі за місцем проживання без ознак життя знайомогоЗа його версією, той прийшов до нього близько 5-ї ранку і попросився переночувати, зіславшись на те, що його побили невідомі. 

Поліція відкрила кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого).

В ході слідства поліцейські встановили, що 45-річний житель Дубна прийшов у гості до знайомих, де разом із господарем розпивали алкоголь. Після опівночі між чоловіками виник конфлікт, у результаті якого 35-річний завдав гостю удари руками, від яких той упав у коридорі. Зловмисник пішов спати, а вже ближче до обіду виявив, що знайомий не подає ознак життя. 

Відповідно до лікарського свідоцтва смерть чоловіка настала внаслідок закритої черепно-мозкової травми з просторовими крововиливами в речовину та під оболонки головного мозку.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Відповідно до санкції статті йому загрожує від семи до десяти років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також