Дубенчанин намагався винести бюлетень з дільниці (оновлено)

1179 0

Ми у соцмережах:

Дубенчанин намагався винести бюлетень з дільниці (оновлено)

Два повідомлення щодо можливого порушення виборчого законодавства упродовж двох годин отримала поліція Рівненщини. Загалом із початку голосування станом на 14.00 зареєстровано 11 подій, що стосуються виборчого процесу.

О 12:02 надійшло повідомлення 33-річної жінки про те, що на вулиці Дубенській, 64 до неї звернулась медична сестра про дозвіл керівника медзакладу піти на виборчі дільниці та проголосувати особам, які перебувають на лікуванні.

О 12:55 надійшло повідомлення, що члени дільничної виборчої комісії № 880, що у місті Дубні, затримали чоловіка, який намагався винести бюлетень за територію дільниці.

Громадянська мережа ОПОРА повідомляє, що виборець отримав виборчий бюлетень,  зайшов у кабінку для голосування. Коли вийшов з кабінки, то не кинув бюлетень до скриньки, а сховав його у кишені та хотів покинути виборчу дільцю.

У письмовому поясненні чоловік написав: «Хотів винести бюлетень і викинути його, бо мене не устроює ні один з кандидатів». Виборець додав, що не знав про кримінальну відповідальність за винесення бюлетеня з виборчої дільниці.

Поліцейські продовжують забезпечувати правопорядок на виборчих дільницях.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також