Дубенчанину перекрили газопостачання – той викликав поліцію (ВІДЕО)

1452 0

Ми у соцмережах:

Дубенчанину перекрили газопостачання – той викликав поліцію (ВІДЕО)

Перед вихідними у господарстві жителя села Острів, що на Дубенщині, опломбували газову трубу.

 Сергій Карпюк на своїй Facebook-сторінці опублікував гнівне звернення до компанії-постачальника. Чоловіка обурило те, що газовики це зробили самостійно, коли він із сім’єю перебував не вдома.

За словами чоловіка, той буде судитися. Адже попередження про відключення мають надавати за 10 днів і власник при цьому має бути присутній. Щоб зафіксувати факт опломбування труби без власників, той викликав поліцію.




 

Як повідомили у «Рівнегазі», в той день у селах Острів та Княгинин проводилося планове технічне обслуговування вуличних газопроводів на предмет усунення витоків газу:

- За вказаною адресою у селі Острів після обслуговування КБРТ було припинено постачання газу через відсутність мешканців будинку та не можливості обстеження внутрішньобудинкових газових приладів на предмет витоків газу. Тому дане рішення було прийняте в цілях безпеки самих мешканців.

Дана адреса передана на АДС для термінового відновлення газопостачання та паралельно зняття показника лічильника при заявці власника, але на сьогоднішній день жодних заявок від споживачки, на яку зареєстрований особовий рахунок, не надходило.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також