Дубенщина: зіткнулись Мерседес та Івеко, один з водіїв загинув

9029 0

Ми у соцмережах:

Дубенщина:  зіткнулись Мерседес та Івеко, один з водіїв загинув

Сьогодні о 02:15 ночі на спецлінію "101" від очевидця надійшло повідомленням про ДТП за участю двох мікроавтобусів MERCEDES Sprinter та Iveco біля села Підлужжя Дубенського району.

Світлина від Головне управління ДСНС у Рівненській області.

На місце пригоди негайно виїхали чергові відділення бійців 5-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Дубно, екіпажи патрульної поліції та бригади швидкої медичної допомоги.

Світлина від Головне управління ДСНС у Рівненській області.
На місці ДТП вдалося встановити, що водій MERCEDES Sprinter загинув, його рятувальники витягнули з понівеченого автомобіля за допомогою спецобладнання, а водій автомобіля Iveco отримав травми і перебував в авто, його бійці ДСНС теж за допомогою спецобладнання обережно витягнули  та спільно з медиками транспортували до карети швидкої домоги. Потерпілого водія госпіталізовано до Дубенської ЦРЛ.

Світлина від Головне управління ДСНС у Рівненській області.

Рятувальники змили паливно-мастильні матеріали з проїжджої частини дороги та за допомогою пожежної спецтехніки розтягнули з дороги понівечені автомобілі. До надання допомоги було залучено дві одиниці спецтехніки ДСНС та 10 рятувальників. Причину ДТП встановлює поліція. Світлина від Головне управління ДСНС у Рівненській області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також