Дівчина з Дубенщини створила ціле «королівство гномів»

1509 0

Ми у соцмережах:

Дівчина з Дубенщини створила ціле «королівство гномів»

Вікторія Дишкант живе в Дубенському районі і власноруч створює веселих гномів. Вони незвичні, креативні та досить цікаві на вигляд.

Вікторія поділилася своїми секретами та планами у інтерв'ю для блогу "Знай більше"

- Вікторіє, розкажіть про себе: звідки Ви і чим займаєтеся?
- Народилася я в селі Городківка, Крижопільського району, що у Вінницькій області. Після школи навчалась в Дубенському педколеджі на соцпрацівника, а далі було навчання у МЕГУ ім.Дем"янчука на психолога. Але я знала, що за фахом не працюватиму - надміру емпатійна.  Наразі проживаю в с.Тараканів, що на Дубенщині. Вже кілька років мешкаємо тут із сім'єю.

- Знаю, що у Вас дуже цікаве і незвичне захоплення. Розкажіть про нього.
- Мої захоплення з роками змінюються, як і все навколо. Одним словом, я не люблю дарувати подарунки, бо люблю дарувати емоції. Я люблю писати вірші, малювати, шити, в'язати, виготовляю друзям на подарунки фігурки з кульок, букети з різноманітних продуктів і матеріалів. Але одним із улюблених моїх занять є виготовлення гномів.

- От про них давайте й поговоримо... 
- Мій перший гном був створений на Новий рік. Зробила його для своєї сестрички. Він і досі залишається найкращим для мене. Жаль, що в Дубні малий вибір матеріалів і багато доводиться замовляти з Інтернету, а це додаткові затрати на доставку.

- А які матеріали потрібно мати, щоб "народився" гномик?
- Основа виготовляється з мішковини,турецького трикотажу. Все залежить від призначення. А наповнюється синтепоном. На дно я насипаю рис, або каву. Це для того, щоб гнома можна було посадити на край меблів.

- Багато часу займає виготовлення цих прекрасних леді та джентльменів?
- Виготовляється все в залежності від швидкості знаходження всіх необхідних матеріалів, але в середньому 4-5 днів. Та бували екстрені замовлення, коли пара гномів народжувалась протягом двох діб. Щоправда доводилось працювати день і ніч, але результат був того вартий.

- Що найважче вдається робити, коли виготовляєте гномів?
- Одяг, оскільки я не вчилась шити. І це мені важко дається. Й найважче шити дрібні деталі, рукавчики і нарощувати волосся.

- Цікаво, а багато гномів Вам вдалось виготовити?
- Перший гном був створений перед Новим роком. І протягом цього часу мені вдалося створити більше 20-ти іграшок. Деякі з них поїхали в Прагу, Чернівці, Одеса та інші міста.

- А що Вас надихає? Як подальші творчі плани?
- Мене завжди надихають людські емоції, бажання створити щось, чого ще не було. Чимало гномів у різних майстринь чимось схожі, але я люблю робити так, щоб мої були інші: веселі та смішні. Що стосується планів, то я на жаль чи на щастя їх не будую. Просто треба творити і не зупинятись, ну і насолоджуватись життям.

- Вікторіє, як можна замовити Ваших гномиків?
- Потрібно звернувшись в приватні повідомлення у Фейсбуці і я з радістю прийму замовлення та створю нових незвичних друзів, які неодмінно принесуть радість та щастя у оселі своїх власників. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також