Дубенський активіст про напад на себе: 90-ті повертаються

1618 0

Ми у соцмережах:

Дубенський активіст про напад на себе: 90-ті повертаються

Активіст з Дубна Сергій Раковський каже, що мало не затримав одного з нападників.

Як чоловік розповів Ксені Галицькій і блогу «Знай більше», в гараж, де він працював, забігло двоє молодиків у медичних масках:

- Один з них був високий і стрункий. Хлопці нічого не кажучи, забризкали мені обличчя із балончика. В ці хвилини, почувши шум із ями, вийшов мій напарник. Зловмисники не сподівалися його побачити. Я думаю, що вони дуже розгубилися, бо думали, що у гаражі нас двоє. Важко було з ними боротися, бо дуже пекли очі. Моєму товаришу вони теж двічі забризкали обличчя «перцем».

Я очікував, що за мою громадську позицію та публічну критику влади будуть погрози. Думав, що телефонуватимуть, попереджуватимуть, аби я мовчав і не торкався тем, які не вигідні декотрим нечесним людям. Але я ніколи не сподівався, що дійде до такого. Важко повірити, що серед білого дня буде вчинений напад. І хто знає, якби не мій напарник, де б я зараз був. Просто немає слів. 90-ті повертаються.


Нагадаємо, сьогодні двоє невідомих з битками напали на дубенського активіста Сергія Раковського. Сергій знімає відеоблоги. Розповідає у них про місцевих колекторів, виступав проти будівництва ТЕЦ та забруднення річки Іква нечистотами.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також