Духовий оркестр зіграв під стінами лікарні, щоб підтримати медиків (ВІДЕО)

5227 0

Ми у соцмережах:

Духовий оркестр зіграв під стінами лікарні, щоб підтримати медиків (ВІДЕО)

На Кореччині музиканти влаштували флешмоб на підтримку медиків і зіграли декілька композицій під стінами місцевої лікарні.

 Про це пише Район.Рівне.

Грав народний аматорський духовий оркестр КЗ «Корецький районний будинок культури і дозвілля» під керівництвом Володимира Опанасюка.

Музиканти виконали шість композицій під стінами лікарні і таким чином подякували медикам за їхню роботу. Працівники закладу вийшли на вулицю, деякі виглядали у вікна. Почувши музику, зупинялися й перехожі.

«Ангели в білих халатах, солдати з стетоскопами, бійці з невидимим ворогом – ми називаємо їх по-різному, але маємо на увазі наших медиків – лікарів, фельдшерів, медсестер, санітарів, водіїв карет швидких. Вони втомилися бути на передовій проти вірусу. Вони хворіють і вмирають, але не тікають зі своїх передових – лікарень і поліклінік. Більше того – знаю, що до них по допомогу звертаються і коли вони вдома, відпочивають із сім'ями. Медики потребують нашої підтримки. Адже ми бачимо як їм тяжко, що їм потрібна наша людська підтримка, низький уклін і шана», – зазначив на сторінці у фейсбуці голова Корецької РДА Олександр Зайчук.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також