Думи Хомка, спільниця Грубого та сценарій Полюховича

2507 0

Ми у соцмережах:

Думи Хомка, спільниця Грубого та сценарій Полюховича

На першій сторінці завтрашнього номера газети «Рівне вечірнє» ми розповімо, чому реконструкція стадіону «Авангард» знову відтерміновується.

А ще у цьому номері – про проблеми з рівненськими «швидкими», про скандал навколо «Русани», загадковий підпал на Драгоманова, нестачу дорожніх знаків у Рівному, про проблеми з міським бюджетом та розмови Хомка про хабарі.

Ми розповімо вам про чиновницький казус на Дубенській, будівництво у сквері за мостом на Соборній, дешеві тролейбуси на продаж та квартири поліцейських, які забирає місто.

Ми розкажемо, як безробітним селянам отримати субсидію, чому масово штрафують роботодавців, як у Рівному помпезно відкрили Рівненський апеляційний суд, поділимося подробицями затримання на хабарі першого заступника голови Рівненської РДА.

Окрім того, не пропустіть інтерв’ю з рівненським призером Юнацьких Олімпійських ігор, розповіді про найбільшу фортецю на Рівненщині та про модний показ у Рівному.

Шукайте свіжий номер "Рівне вечірнє" у газетних кіосках міста вже зранку. Також ви можете передплатити електронну версію видання.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також