Душ з підзарядкою

884 0

Ми у соцмережах:

Душ з підзарядкою

Мало хто знає, але гарячий душ зовсім не підходить для початку дня. Лікарі рекомендують приймати його перед сном, оскільки він добре допомагає при безсонні.

Річ у тім, що після виходу з душу в більш прохолодне середовище організм починає охолоджуватись. Це призводить до розслаблення, оскільки під час сну температура тіла незначно знижується.

Вранці ж фахівці рекомендують проводити «шокову терапію», яка чудово заряджає енергією на весь день. Сенс у тому, що після миття необхідно відразу ж ввімкнути холодну воду і постояти під нею 30 секунд. Щоб знизити неприємні відчуття, фахівці рекомендують кричати, глибоко дихати або навіть і лаятися. Потім потрібно включити максимально гарячу воду, яку ви зможете витримати, і постояти під нею ще 30 секунд. Це називається контрастний душ. Він стимулює нервову систему, розширює капіляри, а також підсилює кровообіг. Після гарячої води обов'язково потрібно ще 30 секунд постояти під холодною. Лікарі радять закінчувати процедуру «підзарядки» саме холодною водою. Але перед тим обов’язково потрібно проконсультуватися зі своїм лікарем!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також