Дуже емоційний бійцівський поєдинок: юнаки «Вереса» поступились «Кривбасу»

425 0

Ми у соцмережах:

Дуже емоційний бійцівський поєдинок: юнаки «Вереса» поступились «Кривбасу»

Юнацька команда народного клубу Верес продовжила безпереможну серію у чемпіонаті до трьох поєдинків поспіль. Сьогодні рівняни на своєму полі поступилися Кривбасу U19. Верес U19 - Кривбас U19 - 0:1 (0:1)

На 86-й хвилині Дмитро Годя не реалізував пенальті (воротар).

Старший тренер юнацької команди народного клубу Верес Станіслав Упілков сьогодні вперше зіграв проти своїх колишніх вихованців. Нагадаємо, у першій частині сезону наставник працював саме з Кривбасом U19.

Гості повели в рахунку у середині першого тайму. Рівняни помилилися, намагаючись організувати низький білд-ап перед власними воротами. Капітан нашої команди Олександр Савчук виконав дуже невдалу передачу вперед, віддавши м'яча Тимуру Бутенку у власному штрафному майданчику. Перший удар гравця Кривбаса парирував Михайло Кулик. Але після добивання рахунок став - 0:1.

Рівняни найкращий шанс відігратися втратили за п'ять хвилин до завершення матчу. Дмитро Годя у штрафному майданчику гостей перечепився через бедро Дмитра Євчева і арбітр Олег Кузик призначив пенальті у ворота Кривбаса. Бити взявся сам Дмитро Годя і програв дуель голкіперу Ігорю Омельченку. Першим на добиванні був Павло Багрій, який якимось неймовірним чином хоча й з гострого кута, але не влучив вже у порожні ворота!

До слова, для "десятки" рівнян цей нереалізований одинадцятиметровий став другим у сезоні. На початку місяця Дмитро Годя не забив пенальті у матчі з Ворсклою. Верес U19 продовжив безпереможну серію у чемпіонаті до трьох матчів поспіль. Доробок рівнян у новому календарному році - п'ять очок у п'яти матчах, повідомляє інформаційна служба Вереса. 

Старший тренер команди Верес U19 Станіслав Упілков прокоментував гру підопічних у програному поєдинку з Кривбасом:

- Дуже емоційний бійцівський поєдинок. Хлопці перейнялися тим фактом, що для мене ця гра була певною мірою принциповою. Молодці. Я задоволений грою і самовіддачею. Попри те, що сьогодні в нас було багато кадрових втрат. Дякую усім, хто відпрацював на полі за себе і за тих, хто зіграти не зміг.

В нас було безліч моментів: стійка, поперечина, незабитий пенальті. Класна гра в нашому виконанні і саме в таких матчах команда росте.

Звісно, велика кількість дискваліфікованих вплинула на хід гри. Суперник зробив п'ять замін. Ми зробили одну. Не було, ким підсилити гру. Можливо, і втома далася взнаки. У Дмитра Годі судома була перед тим, як він виконував пенальті.

Але епізоди треба догравати до кінця. Це стосується і пропущеного голу, коли воротар виручив, а ми прогавили добивання. І пенальті, коли не забили другим темпом після сейву голкіпера. Не пощастило нам.

Особисті емоції? В кожного свій шлях. Кривбас - хороша підготовлена команда. Але і мої хлопці сьогодні добре зіграли.

Ми давно не перемагали і налаштовуємося лише на перемогу у наступній грі. Якщо зіграємо як сьогодні - справа буде лише в реалізації.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також