Два активісти з Рівненщини хочуть увійти до поліцейської комісії Департаменту патрульної поліції

1016 0

Ми у соцмережах:

Два активісти з Рівненщини хочуть увійти до поліцейської комісії Департаменту патрульної поліції

Профільна комісія з питань регламенту, діяльності правоохоронних органів та боротьби з корупцією (голова Ігор Фізик) розглянула проєкт рішення «Про обрання представників громадськості до поліцейської комісії Департаменту патрульної поліції». Депутати повинні обрати двох представників громадськості до поліцейської комісії Департаменту патрульної поліції.

Клопотання про включення до складу комісії подали два кандидата - Дмитро Леонтіюк та Олександр Третяк.

 

Дмитро Леонтіюк – засновник та один з координаторів громадської ініціативи «Pitbull – Рівне», а також представник ГО «Національна платформа безпеки руху». Працює фахівцем зі зв’язків з громадськістю Служби автомобільних доріг у Рівненській області.

Олександр Третяк – ректор Рівненської духовної семінарії і Академії ХВЄ, займається активною громадською діяльністю.

 

Пресслужба обласної ради повідомила, що члени комісії одноголосно погодили проєкт рішення та рекомендували винести його на розгляд сесії, яка відбудеться 5 червня.

Нагадаємо, що відповідно до вимог статей 51-55 Закону України «Про Національну поліцію», наказу МВС України від 25.12. 2015 №1631 «Про організацію добору (конкурсу) та просування по службі поліцейських» в органах поліції утворюються постійні поліцейські комісії.

 

До складу поліцейських комісій територіальних органів згідно з положенням статті 51 Закону передбачено включення двох представників громадськості, обраних відповідною обласною радою з числа осіб, які мають бездоганну репутацію високі професійні та моральні якості, суспільний авторитет.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також