Два десятки людей звернулося за швидкою медичною допомогою після сутички за храм

2577 0

Ми у соцмережах:

Два десятки людей звернулося за швидкою медичною допомогою після сутички за храм

Сьогодні, 10 травня, о 7.42 надійшов виклик на лінію 103 про те, що у селі Заболоття Вараського району чоловік, який лежить на землі, потребує медичної допомоги. За словами людини, яка викликала бригаду екстреної допомоги, потерпілому в очі та ніс потрапив порошок з вогнегасника.

На місце події прибула фельдшерська бригада Рафалівського пункту постійного базування центру екстреної медичної допомоги. Вони помітили декілька десятків осіб поблизу та на території місцевого храму.

- До карети "швидкої" підійшло понад 13 осіб. Вони скаржилися на головну біль, затруднене дихання. Присутні стверджували, що між прихожанами двох релігійних конфесій виникла сутичка. За їхніми словами, на місце прибули представники Вараської Муніципальної Варти. Пацієнти стверджували, що «надихалися» сльозогінного газу та порошку від вогнегасників. Бригада швидкої оглянула 13 осіб. Надали необхідну медичну допомогу. Одного пацієнта госпіталізували до Вараської лікарні. О 9:28 надійшов ще один виклик на лінію 103 на ту ж адресу. Лікарська бригада виїхала на місце оглянула близько десятка осіб та надали необхідну медичну допомогу, - розповіла старша лікарка зміни Рівненського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Любов Волинець.

Читайте також: Храм поблизу Вараша, де побились сьогодні селяни, опечатала поліція
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також