Два енергоблоки РАЕС ще ремонтують

1339 0

Ми у соцмережах:

Два енергоблоки РАЕС ще ремонтують

Енергоблоками Рівненської АЕС у січні було вироблено 1 млрд. 55,8 млн. кВт год електроенергії, що відповідає 100,2% планового завдання.

План 2018 року з виробництва електроенергії для РАЕС складає 17 млрд. 13 млнкВт год.

Станом на  1 лютого у роботі перебувають два енергоблоки Рівненської АЕС на номінальному рівні потужності із сумарним навантаженням 1430 МВт. Зауважень до роботи основного устаткування діючих енергоблоків та персоналу немає.

На енергоблоці №1 РАЕС  - 34-а доба планово-попереджувального ремонту. Триває підготовка до виведення реакторної установки на мінімальний контрольований рівень потужності. Всі роботи проводяться згідно з графіком.

На енергоблоці №3 РАЕС  триває 56-а доба планово-попереджувального ремонту. Виконується ремонт обладнання третього каналу системи безпеки. Всі роботи проводяться згідно з графіком.

За минулу добу енергоблоками РАЕС вироблено 34,5 млн. кВт год електроенергії, з початку місяця та року – 1 млрд. 55,8 млн. кВт год електроенергії.

Порушень меж і умов безпечної експлуатації не було. Радіаційний, протипожежний та екологічний стан на РАЕС і прилеглій території не змінювався й перебуває у межах діючих норм. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також