Два головних тренери поділились враженнями про гру «Вереса» з «Металістом 1925»

685 0

Ми у соцмережах:

Юрій Вірт

Нагадаємо, забивши по м'ячу у кожному таймі і повністю перегравши суперника в усіх компонентах гри, рівненський Верес спокійно обіграв у Луцьку Металіст 1925, здобув шосту перемогу у чемпіонаті та увірвався на сьому позицію у турнірній таблиці VBet ліги.

Головний тренер Вереса Юрій Вірт підсумував дії своєї команди у переможному поєдинку з Металістом 1925:

- Хороша гра і хороший результат. Остерігалися цього протистояння. Два тижні готувалися. Металіст 1925 - дуже хороший суперник. Це наші сусуди у турнірній таблиці, які демонструють хороший футбол. Тому, дещо остерігалися суперників.

Десь трохи хвилювалися, не все вдавалося. Особливо, на старті. Але потім все стало на свої місця. Ми більше атакували, більше створювали, ми забивали. Сьогодні ми більше хотіли перемогти.

Я задоволений грою. Сьогодні є результат. І цей результат підкріплений хорошою грою. Тому подякував футболістам.

Окрім одного епізоду у першому таймі, ми нічого не дозволили створити супернику. Це заслуга не лише захисників, а всієї команди. Мабуть, це один із найкращих наших матчів, саме за надійністю гри в обороні.

 

Головний тренер Металіста 1925 Валерій Кривенцов так прокоментував гру своїх підопічних проти Вереса:

- Щоб перемагати - треба забивати. Я вважаю, що до перерви ми переважали суперника. П'ять ударів у площину. Прекрасний момент мав Дмитро Криськів. Потім пропустили необов'язковий гол. І після цього в атаці в нас мало, що вдавалося.

На такому полі важко комбінувати. Та й комбінаційна гра нам вдавалася не так, як цього хотілося б.

Щодо замін - активність була. Задерака дуже старався. Але гру ми програли.  Сьогодні в нас були кадрові проблеми. Ключові гравці атаки, Батюшин і Ременюк, не грали. Криськів опинився не на своїй позиції. Але все це - комплекс наших проблем.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також