Два мільйони, виділених на тенісні корти, не загубилися

1260 0

Ми у соцмережах:

Два мільйони, виділених на тенісні корти, не загубилися

Ще взимку міськрада Рівного виділила кошти на реконструкцію старих тенісних кортів у парку ім. Шевченка. Потреба назріла давно, кажуть місцеві любителі тенісу, адже цей спортивний майданчик з’явився там ще у 1985 році, але якісного ремонту з тих пір не бачив. А грати на покритті з тріщинами ще й небезпечно. Тож коли гроші у міській скарбниці таки знайшлися, тенісисти зраділи. А тепер думають, чи не передчасно? Адже про реконструкцію кортів і не чути.

Юрій Ходаковський, рівнянин, який раніше писав петиції міському голові про необхідність реконструкції старих кортів:

— На одній з сесій депутати виділили кошти. Було зроблено передпроєктні пропозиції, та потім щось «застопорило». А діти з нетерпінням чекають на нові корти! В нас немає кортів, щоб проводити категорійні турніри Федерації тенісу України, і наші діти не отримують національні рейтингові бали ФТУ. Потрібно мінімум три корти з однаковим покриттям, роздягалками та санвузлом — такі вимоги федерації… До кінця року залишилося трошки більше чотирьох місяців. Переживаємо, що можуть пропасти ці кошти, якщо їх не освоять.

Роман Денисюк, депутат міської ради, пояснив:

— Для того, щоби розпочати, нарешті все готово. Була затримка лише в тому, щоб внести необхідні правки — вказати юридичну адресу об’єкта. Бо в попередньому рішенні дана інформація не була вказана, а вона є обов’язковою. Тому ми чекали цієї сесії, бо без цього було неможливо продовжити. Далі стандартна процедура: проєктно-кошторисна документація, оголошення тендера, визначення переможця і тоді вже роботи. Саме будівництво буде коштувати дорожче, бо ми хочемо зробити не тільки два корти, а ще два корти нижче — ті, що за «Ліоном», і також потрібне облаштування роздягалень, туалету. Якщо робити, то вже все разом. Тож очікуємо, що перша черга будівництва розпочнеться в цьому році, а далі будемо дивитися по ситуації, на хід виконання робіт. В загальному на сьогодні ми маємо бюджет на тенісні корти у два мільйони гривень.

Олена РАКС.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також