Два нетверезих водії скоїли у Рівному ДТП

1018 0

Ми у соцмережах:

Два нетверезих водії скоїли у Рівному ДТП

Вони сталися на вулицях Чорновола та Басівкутській.

Учора, близько 14-ї години, на лінію 102 надійшов виклик про скоєння дорожньо-транспортної пригоди без травмованих на вулиці В’ячеслава Чорновола. Водій автомобіля Lanos не був уважним, не стежив за дорожньою обстановкою, не дотримався безпечної дистанції та безпечної швидкості руху, допустив зіткнення з транспортним засобом Volkswagen, який за інерцією наїхав на автомобіль Renault.
Під час спілкування з винуватцем пригоди, патрульні виявили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Йому запропонували пройти освідування на стан сп’яніння, згідно чинного законодавства. Однак він відмовився від проходження огляду.
На горе-керманича інспектори склали протоколи за ч.1 ст.130 КУпАП (Керування в стані сп’яніння), за ст.124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів та ін.). Тепер на чоловіка чекає суд.

Інша дорожньо-транспортна пригода за участю нетверезого керманича сталася близько 22-ї години по вулиці Басівкутській. На місці події інспектори з’ясували, що водій транспортного засобу ВАЗ не був уважним, не дотримався безпечної швидкості, допустив наїзд на бордюр.
Під час спілкування з керманичем поліцейські помітили в нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Огляд на стан сп’яніння проводився на місці за допомогою приладу Drager. Результат склав 1,42 проміле. На водія ВАЗ інспектори склали протоколи за ч.1 ст.130 КУпАП (Керування в стані сп’яніння), за ст.124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів та ін.).

- Шановні водії! Поєднання алкоголю та керма може призвести до трагічних наслідків! Керуйте відповідально! - нагадує патрульна поліція Рівненської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також