Два нових випадки COVID-19 і двоє — чекають на виписку

1819 0

Ми у соцмережах:

Два нових випадки COVID-19 і двоє — чекають на виписку

За інформацією цілодобового оперативного штабу протидії коронавірусу при Рівненській ОДА стало відомо, що станом на ранок 3 квітня на Рівненщині зафіксовано 2 нових випадки зараження на COVID-19. Це житель Рівного та мешканка Здолбунівського району, які контактували із вже попередньо діагностованими хворими. Таким чином, станом на 11-ту ранку, в області офіційно підтверджено 25 випадків захворювання на COVID-19.

Проте є і гарні новини: дві жінки, яким було встановлено діагноз COVID-19, чекають на виписку. За результатами першого ПЛР-тестування коронавірусу немає, і в разі повторного лабораторного підтвердження його відсутності можуть вважатись такими, що одужали.

Наразі в Рівненський обласний лабораторний центр з допомогою ПЛР-тестів перевіряють 18 підозр на COVID-19. Більшість – з Сарненського району і міста Рівного. 

Також Рівненщина очікує на поставку «Плаквенілу», який використовується при лікуванні коронавірусу. Вчора міністр охорони здоров’я Максим Степанов озвучив, що в регіони відправлять понад 2 тисячі упаковок препарату.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також